Kino April 2024

Kung Fu Panda 4 movie poster image

 

Kl. 18:00 Kung Fu Panda 4
Verdens beste panda returnerer på kino for første gang siden 2016.
Aldersgrense 6 år
Billettpris kr. 110,-

 

 

 

Ibelin movie poster image

 

 

Kl. 20:00 Ibelin
Gameren Mats Steen døde av en muskelsykdom bare 25 år gammel. Foreldrene hans sørget over det de trodde hadde vært et ensomt og isolert liv, da de plutselig begynte å få meldinger fra online-venner av Mats over hele verden.
Aldersgrense 9 år
Billettpris kr. 130,-

Kino Mars 2024

Jungelgjengen på Verdensturné movie poster image

Kl. 18:00 Jungelgjengen på Verdensturné
JUNGELGJENGEN PÅ VERDENSTURNÉ er en spennende og actionfylt animasjonsfilm spekket med tempo, humor og morsomme figurer. Flott underholdning for hele familien!
Tillatt for alle
Billettpris kr. 110,-

 

 

 

Dune: Part Two movie poster image

 

Kl. 20:00 Dune: Part Two
I Dune: Part Two forenes Paul Atreides med Chani og frimenene. I sin jakt etter hevn mot konspiratorene som ødela hans familie, står han foran et valg mellom sitt livs kjærlighet og universets skjebne. Paul vil gjøre alt for å forhindre en fryktelig fremtid kun han kan forutse
Aldersgrense 12 år
Billettpris kr. 130,-

Kino Februar 2024

Wonka movie poster image

Kl. 18:00 Wonka.

«Wonka», basert på den fantastiske rollefiguren i sentrum av Charlie og sjokoladefabrikken, Roald Dahls mest kjente barnebok – en av de bestselgende barnebøkene gjennom tidene -, forteller den utrolige historien om hvordan verdens beste oppfinner, magiker og sjokolademaker ble den elskede Willy Wonka vi kjenner i dag.
Aldersgrense 6 år
Billettpris kr. 110,-

 

 

 

Sau movie poster image

 

 

Kl. 20:00 Sau. Sau handler om et småbruk i Nordland som skal skifte til neste generasjon, fra far til datter. Filmen er et varmt og nært portrett av en familie. Den handler om tradisjon og overlevering av kunnskap, om å finne sin egen vei i noen andres fotspor. Og den handler om sau.
Aldersgrense 9 år
Billettpris kr. 130,-

Kino Januar 2024

Bukkene Bruse på badeland movie poster image

 

 

Kl. 18:00 Bukkene Bruse på badeland
Gjør deg klar for en helsprø versjon av dette klassiske eventyret basert på de bestselgende bøkene om Bukkene Bruse!
Tillatt for alle
Billettpris kr. 110,-

 

 

 

 

Konvoi movie poster image

 

 

Kl. 20:00 Konvoi
«Konvoi» er inspirert av virkelige hendelser og handler om et av de største dramaene som utspant seg på havet under andre verdenskrig.
Aldersgrense 12 år
Billettpris kr. 130,-

 

Kino desember 2023

Den første julen i Skomakergata movie poster image

 

 

Kl. 18:00 Den første julen i Skomakergata
Det er første jul etter krigen, og Stine (9) kommer alene med toget til Skomakergata. Her søker hun ly hos Skomaker Andersen, som viser seg å være en gretten surpomp som trives best alene. Møtet mellom de to skal forandre livene deres for alltid. Den Første Julen i Skomakergata forteller historien om hvordan en liten jente på rømmen, får Jens Petrus Andersen til å innse at livet er best når man kan dele det med de man er glad i.
Aldersgrense 6 år
Billettpris kr. 110,-

 

 

There’s something in the barn movie poster image

 

Kl. 20:00 There’s something in the barn
Etter å ha arvet en gård i Gudbrandsdalen flytter en amerikansk familie til Norge for å komme nærmere røttene. En livslang drøm går i oppfyllelse. Men mystiske ting begynner snart å skje, de er nemlig ikke de eneste som bor på gården. I mørket skjuler det seg en skapning man tidligere trodde kun tilhørte norsk folketro – selveste fjøsnissen. Om ikke håndtert riktig, vil den lille nissen gjøre drømmen deres om til et grusomt mareritt. Reglene er tilsynelatende enkle: Ingen sterke lys, ingen høye lyder, og det aller viktigste – ikke glem å gi ham grøt på julaften!
Aldergrense 12 år
Billettpris kr. 130,-

 

Kino november 2023

Trolls trommer sammen movie poster image

 

 

Kl. 18:00 Trolls trommer sammen
Poppy oppdager til sin begeistring at Kvist og hans fire brødre utgjorde boybandet BroZone – Poppys soleklare favoritt! BroZone brøt opp etter en mislykket konsert, brødrene gikk hvert til sitt, og Kvist har ikke sett dem siden han var liten.
Tillatt for alle
Billettpris kr. 110,-

 

Sound of Freedom movie poster image

 

Kl. 20:00 Sound of Freedom
Filmen tok USA med storm og er basert på den sanne historien om CIA-agenten Tim Ballard. Han kommer opp i en omfattende sak om kidnappede barn solgt til sex trafficking der han er villig til å ofre livet for å få barna hjem til sine foreldre. Kom og opplev den utrolig viktige og sterke filmen på kino fra 27. oktober.
Aldergrense 12 år
Billettpris kr. 130,-

 

Kino 23. oktober 2023

The Creator movie poster image
Kl. 19:00 The Creator

The Creator er en gripende og tankevekkende sci-fi-thriller fra den visjonære regissøren av Rogue One.
The Creator foregår i fremtiden, og menneskeheten er i krig mot styrker med kunstig intelligens (KI). Joshua (Washington), en hardbarket tidligere spesialtagent rekrutteres for å finne og drepe Skaperen, selve arkitekten bak avansert kunstig intelligens, som har utviklet et våpen så kraftig at det kan avslutte krigen… og menneskeheten. Joshua og et team elitesoldater krysser fiendens grenser, inn i det mørke hjertet av det KI-okkuperte området, der de oppdager at våpenet de har blitt beordret om å ødelegge er en KI i form av et lite barn.

Aldersgrense 12 år
Billettpris kr. 130,-

 

 

Kino oktober 2023

Kan være et bilde av 4 personer, Supermann, plakat, lego og tekst som sier 'ELLINGSEN HOFF EMTE SANDDY FAHLGREN BERGER GJERPEN LOS SLIPP KREFTENE KREFTENE PAW PATROL NEONIYEAIAR SULIS 1907 ENFILMAVNILS GAUP SUPERFILMEN .M KIND PA PAKINO 29 SEPTEMBER OKTOBER'
Kl. 18:00 Paw Patrol: Superfilmen
I det nye eventyret til suksesserien lander en magisk meteoritt i Adventure City, noe som gir Paw Patrol-valpene superkrefter, og transformerer dem til MIGHTY PUPS! De nye kreftene er en gavepakke, men situasjonen tar en dramatisk vending når erkefienden Humdinger bryter seg ut av fengsel for å stjele superkreftene deres.
Tillatt for alle
Billettpris kr. 110,-
Kl. 20:00 Sulis 1907
Året er 1907. Gruvebyen Sulis i Nordland var Nordens svar på Det ville vesten, og kobbergruvene i den arktiske fjellheimen var blant de største og mest nådeløse. Atten år gamle Konrad er desperat etter arbeid og får jobb i den livsfarlige gruven Hanken. Det er brutale kår for arbeiderne, og forholdene blir ikke bedre når den kyniske Olof Wenström kommer til makten i gruveselskapet.
Aldersgrense 12 år
Billettpris kr. 130,-

 

 

Kino september 2023

Barbie movie poster image

 

Kl. 18:00 Barbie
Å bo i Barbieland er å være et perfekt vesen på et perfekt sted. Med mindre du har en komplett eksistensiell krise. Eller du er en Ken.
Aldersgrense: 6 år
Billettpris: kr. 110,-

 

 

 

 

Oppenheimer movie poster image

 

Kl. 20:00 Oppenheimer
Den amerikanske vitenskapsmannen, J. Robert Oppenheimer regnes som atombombens far. Hans engasjement, kunnskap og renommé landet ham stillingen som direktør av det hemmelige Manhattan-prosjektet, satt til en ørken i New Mexico, med flere av verdens ledende fysikere og teoretikere samlet.
Aldersgrense: 12 år
Billettpris: kr. 130,-